particulier

 

Op zoek naar een origineel geschenk om als cadeau te geven aan bijvoorbeeld je moeder, oma of lieve vriendin dan is een bloemenabonnement wel een idee.

Het abonnement is verkrijgbaar in verschillende termijnen en frequenties. Bij een Bloemenabonnement wordt er iedere week, 2 weken of maand voor de termijn naar keuze een boeket bezorgd bij degene voor wie het Bloemenabonnement bestemd is. Zodra het termijn afgelopen is vervalt het abonnement, dus niemand zit ergens aan vast. De prijzen zijn exclusief eenmalige bezorgkosten.

Wij bezorgen vanaf de door u gekozen bezorgdatum bij de ontvanger iedere keer een mooi boeket. De boeketten zullen variëren van kleur en stijl en seizoen. Heeft u hierbij speciale kleurwensen of bloemsoorten die er echt niet in verwerkt mogen worden, dan kunt u dit aangeven bij opmerkingen.

Het bloemenabonnement gaat in op de eerste door u gekozen bezorgdatum en wordt iedere keer op die dag bezorgd. Wilt u of de ontvanger hierin wijzigen aanbrengen, dan kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen